Case Study

Landmark Holding Group

Zund enlisted our help to relocate their office from St Albans to Letchworth due to their rapid growth in the UK.

 

Their new home required a full Cat A Strip out and refit to meet regulations. Watch our video and read about how we helpfed Zund overcome challenges and create a stunning office space.

Meet Our Client: Landmark Holding Group

Landmark Holding Group was formed in 2018 and they specialise in developing and managing insurance intermediaries. The company provides a range of insurance services to their clients, including claims management, financial control, compliance, and risk management. Landmark have developed unique IT systems to support their professional support services to their clients. There are several brands within the group, which include Landmark Underwriting and Landmark MGA.

 

As well as providing professional services to their insurance industry clients, Landmark aim to provide their own employees with an exciting working environment, which is demonstrated in the quality and facilities that were required for their new Central London headquarters office.

An office space with a kitchenette on the left, desks and chairs on the right and a separate meeting room at the back.
An office space with a kitchenette on the right and a golf simulator on the left.
Our Client's Requirement

The retail unit had been vacant for several years but was still fitted as a record store and therefore required a full strip-out before the Oaktree Interiors team embarked on designing a new modern and vibrant office.

 

The desire was to create a bright, modern, and professional space that encourages team working and an environment that staff and clients alike look forward to visiting. They required a space that could be used as a convenient touchdown point for staff and insurance associates, but also a convenient place to hold formal and informal meetings.

 

As a leading provider of services to the insurance industry, Landmark Group needed their first UK office to be located within the heart of the insurance district in Central London

What Oaktree Delivered

Our team was tasked with designing several different working areas within the open-plan office space. Within the design, we created a mix of permanent workstations, hot desks, and informal meeting and collaboration spaces.

 

A new, modern boardroom was built, together with an open-plan kitchen /breakout area, incorporating high-level bench seating.

 

An electronic golf practice system was installed and projected on a large screen within a dedicated game area, utilising the latest golf game technology. This created a fun and unique facility for staff and visitors to enjoy away from the desk.

Breakout seating areas in an office, including a table and stools and a sofa area.

Ready to Transform Your Workplace?

Get in touch for advice on your project